BEHANDLINGER

  • Skyggelægning af bryn - Ombrebrows /  Powderbrows / Shading
  • Hårstrå udført med maskine - Nano Hairstrokes

Næsten alle slags bryn kan justeres, korrigeres, formes og forbedres ved hjælp af Permanent Makeup, således at man opnår et mere harmonisk og æstetisk korrekt bryn eller blot mere volume.

Skyggelægning af bryn dækker over alle begreber indenfor shading-kategorien, hvor der deponeres farve i en formgivende flade under hårene, med en PMU maskine. Skyggelægning kan laves i flere udgaver og i forskellige grader af intensitet. Jeg bestræber mig dog altid, på at opnå et naturligt og æstetisk resultat, tilpasset dig.

Årsagerne til at man ønsker at få udført Permanent Makeup kan være mange – det kan skyldes mangelfuldt eller sparsom hårvækst på brynene, det kan også skyldes overplukning eller helbredsmæssige årsager og for nogen handler det blot om af få tilført mere volume til et ellers fint bryn.

Det er dog vigtigt at forventnings-afstemme samt være indforstået med følgende, inden at man vælger at få foretaget en behandling:

  • Formålet med Permanent Makeup er ikke at erstatte en forholdsvis kraftig optegning af bryn med makeup.
  • Permanent Makeup er bedst egnet til at forbedre og forme et bryn på naturlig vis og vil aldrig kunne konkurrere med almindelig makeup i farvestyrke og udtryk.

Dette er vigtigt at understrege, så man ikke bliver skuffet. Er man vant til at tegne sine bryn forholdsvis markant op, så vil man altså således ikke slippe for dette, men til gengæld bliver det hurtigere og nemmere, da formen er lavet og man således blot behøver at fylde ekstra farve ovenpå. Det er desuden vigtigt at være helt indforstået med at man som udgangspunkt ikke kan udøve mirakler på 1 behandling og at et behandlingsforløb altid består af flere behandlinger, inden at man ser et jævnt og færdigt resultat efter heling.

Et almindeligt forløb, fra start til færdigt resultat, er typisk på 3 behandlinger med 6-8 ugers interval, men det kan i enkelte tilfælde kræve flere behandlinger at opnå det ønskede resultat. Dette skyldes at vi alle reagerer vidt forskelligt, grundet hudtype, helbred, livsstil etc. Ethvert behandlingsforløb er således individuelt og man kan ikke sammenligne med andres resultater.

Jeg gør opmærksom på, at resultatet ved skyggebryn, vil se forholdsvis mørkt og markant ud lige efter behandlingen og en lille uge frem, da hele huden bliver pigmenteret. Dette vil aftage med op til 50% når brynet er helet.